SPAGNA



дискография

  • 1991 No Way Out
  • 1994 Spagna & Spagna
  • 1995 Matter of Time
  • 1995 Siamo in Due
  • 1996 Lupi Solitari
  • 1997 Ballads
  • 1997 Dance Collection
  • 1998 You're My Energy
  • 1998 E Che Mai Sara
  • 1999 Indivisibili
  • 2002 Woman
  • 2004 Mie
  • 2004 Le Sue Piu Belle Canzoni
  • 2006 Diario di Bordo (Voglio Sdraiarmi al Sole)
  • 0 Dedicated to the Moon
  • 0 Un Ora Con

альбомы в каталоге

2 350,00
DEDICATED TO THE MOONSPAGNA

Похожие исполнители

MADONNA
MADONNA