SAVAGE ROSE



дискография

  • 1968 Savage Rose
  • 1969 Travelin'
  • 1969 In the Plain
  • 1970 Your Daily Gift
  • 1971 Refugee
  • 1972 Pop History
  • 1972 Dødens Triumf
  • 1972 Babylon
  • 1973 Wild Child
  • 1978 Sole Var Ogsa Din
  • 1995 Black Angel
  • 1998 Tameless
  • 2004 Are You Ready: The Savage Rose Live
  • 2007 Universal Daughter
  • 2008 Månebarn
  • 2008 Vi Kæmper for at Sejre
  • 2008 Kejserens Nye Klæder
  • 2008 Gadens Dronning
  • 2008 For Your Love
  • 2008 En Vugge Af Stål
  • 0 Are You Ready-Live
  • 2017 Homeless

альбомы в каталоге

6 550,00
BABYLONSAVAGE ROSE
6 400,00
IN THE PLAINSAVAGE ROSE
6 800,00
SAVAGE ROSESAVAGE ROSE
3 650,00
I'M SATISFIEDSAVAGE ROSE
3 050,00
DODENS TRIUMFSAVAGE ROSE
3 600,00
Travelin'SAVAGE ROSE

Похожие исполнители

VAN DER GRAAF GENERATOR
VAN DER GRAAF GENERATOR
NICE
NICE
IT'S A BEAUTIFUL DAY
IT'S A BEAUTIFUL DAY
SPIRIT
SPIRIT
SOFT MACHINE
SOFT MACHINE