MICK TAYLOR



дискография

  • 1979 Mick Taylor
  • 1990 Stranger in This Town
  • 1991 Too Hot for Snakes
  • 1995 Live at 14 Below: Coastin' Home
  • 2000 A Stone's Throw
  • 2003 Shadow Man
  • 0 Live at the Iridium
  • 2001 Pay Pack & Follow
  • 0 Feeding the Machine

альбомы в каталоге

2 400,00
MICK TAYLORMICK TAYLOR

Похожие исполнители

ROY BUCHANAN
ROY BUCHANAN
RON WOOD
RON WOOD
ERIC CLAPTON
ERIC CLAPTON
JIMI HENDRIX
JIMI HENDRIX
TOM FOGERTY
TOM FOGERTY
DUANE ALLMAN
DUANE ALLMAN
JOHN FOGERTY
JOHN FOGERTY
BONNIE RAITT
BONNIE RAITT
RORY GALLAGHER
RORY GALLAGHER
PETER  GREEN
PETER GREEN