MICK TAYLOR



дискография

  • 1979 Mick Taylor
  • 1990 Stranger in This Town
  • 1991 Too Hot for Snakes
  • 1995 Live at 14 Below: Coastin' Home
  • 2000 A Stone's Throw
  • 2003 Shadow Man
  • 0 Live at the Iridium
  • 2001 Pay Pack & Follow
  • 0 Feeding the Machine
  • 0 Live at Club Tip Toe
  • 0 Live at Club Tip-Toe

альбомы в каталоге

2 400,00
MICK TAYLORMICK TAYLOR

Похожие исполнители

ROY BUCHANAN
ROY BUCHANAN
JIMI HENDRIX
JIMI HENDRIX
DUANE ALLMAN
DUANE ALLMAN
PETER  GREEN
PETER GREEN
RORY GALLAGHER
RORY GALLAGHER
TOM FOGERTY
TOM FOGERTY
ERIC CLAPTON
ERIC CLAPTON
BONNIE RAITT
BONNIE RAITT
JOHN FOGERTY
JOHN FOGERTY
RY COODER
RY COODER